in ,

Hülyék 2019 – Tüntetések – Vásárhelyi Mária szerint az ellenség keze betette a lábát

El van ez a nő tévedve

Van ez a sztarklikk.hu nevű hulladékportál, ami annyira lejáratódott, illetve lejáratta saját magát az álhíreivel, hogy elnevezték magukat hirklikk.hu -nak. Most szerintük biztos sokkal jobb nekik.

Ezen a portálon megint nyivákolni kezdett Vásárhelyi Mária. Tudják, akinek az apja egy Ávós gazember volt, Vásárhelyi Miklós.   Lovas István sokat írt róla.

Itt van, így sivalkodik:

 

Röviden összefoglalva: az a baja, hogy azért voltak kevesen a tüntetők, mert “orbánviktor”, meg “hatalom”, meg “beavatkoztak” stb.stb.
Mert a gonosz, náci orbáni hatalom elintézte szerinte, hogy kevesen legyenek a tüntetők.
Ó hogyne!
Elképzelem, ahogy Orbán Viktor álruhába járta Pest utcáit, hogy puszta nézésével bojkottálja a tüntetéseket, és közben a szemei szikrákat szórtak.

A tüntetők pedig ettől annyira megijedtek, hogy inkább nem mentek tüntetni.

Ha Occam borotvájának elméletét vesszük figyelembe, bizonyára csakis ez történhetett, legalábbis Vásárhelyi Mária szerint.
Occam elmélete így szól: Ockham borotvája filozófiai elv, amely szerint két, az adott jelenséget egyformán jól leíró magyarázat közül azt érdemes választani, amelyik az egyszerűbb.

És ugyebár ez a legegyszerűbb magyarázat, miért volt kevés ember tüncikézni szombaton. Nem az a legegyszerűbb, hogy az emberek leszarták az egészet, hanem az Orbánviktoros, álruhás.

 

Marcsikát puszilom! Adjátok át!

Mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hatalmas botrány a Jobbikban! – Náci karlendítéssel pózolt Sneider Tamás felesége – videó

A manóba. Ez sem stadion – Magyar orvostechnikai gyártó háromszorozta meg üzeme kapacitását