in , ,

Hülye svédek – Két hét alatt tizenegy nőt bántalmazott a migráns, de a svéd bíróság szerint szóba sem jöhet a hazaküldése

Egy kis közmunkával megúszta az egészet.

Január 28. és február 11. között tizenegy nőt zaklatott szexuálisan egy migráns a svédországi Uppsala városában. A Said Rendi névre hallgató szexuális bűnöző hátulról közelítette meg az áldozatait, a bűncselekmények elkövetésének ideje alatt pedig orvosi maszkot viselt, hogy ne lehessen azonosítani.

Az ügyészség hiába hozta fel, hogy a tizenegy konkrét esetből kettő bőven meghaladja a zaklatás fogalmát, és már nemi erőszaknak minősül (az egyik esetben Rendi megkísérelte feltolni az ujját az aktuális áldozatának ánuszába), a bíróság elutasította a migránsbűnöző deportálását. Sőt, az uppsalai nőket rettegésben tartó férfi 60 óra közmunkával és némi pénzbírsággal megúszta az ügyet.

A bíróság enyhe ítélete miatt sokan felháborodtak Svédországban. Olaj a tűzre, hogy Said Rendi esete abszolút nem nevezhető elszigeteltnek, a statisztikák szerint a skandináv államban elkövetett szexuális bűncselekmények 85 százaléka a migránsokhoz vagy migrációs háttérrel rendelkező svédekhez köthető.

(Horváth  Tamás, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gazembereknek és disznóknak nevezte a kormány tagjait a Jobbik alelnöke – Videó

Szijjártó keményen válaszolt a terroristát mentegető ENSZ-tisztviselőnek