in ,

Hülye ellenzék – Jelképes Oscar-díjat vitt Varju Lászlónak a Fidelitas

Renge Zsolt, az Újpesti Fidelitas elnöke pedig arra szólította fel Varju Lászlót, hogy hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre a jogsértő magatartásával

Az újpesti Fidelitas jelképes Oscar-díjat vitt a DK kerületi irodájához, amit Varju László országgyűlési képviselőnek szántak az “MTVA székházban történt kimagasló színészi alakításáért”.

 Az iroda előtt tartott pénteki sajtótájékoztatón Ozsváth Kálmán, a Fidelitas újpesti alelnöke azt mondta, hogy az ellenzék ezen a héten bebizonyította, hogy alkalmatlan minden érdemi, emberi, normális politizálásra, mert csak “jogsértésekkel, bohóckodásokkal, illetve színészkedésekkel” tudják felhívni magukra a figyelmet. Szerinte erre a legjobb példa az, ami az MTVA épületében történt a hét elején. Az ellenzéki képviselők, köztük Varju László is, agresszíven viselkedtek, jogsértéseket követtek el és visszaéltek a képviselői jogosítványaikkal – jelentette ki a politikus.

Az önkormányzati képviselő felszólította az ellenzéket, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, és azt mondta: ezek “tipikusan a bevándorláspárti, Soros-hálózat módszerei”.

Renge Zsolt, az Újpesti Fidelitas elnöke pedig arra szólította fel Varju Lászlót, hogy “hagyja abba a színészkedést és ne hozzon szégyent Újpestre” a jogsértő magatartásával.

A két politikus a sajtótájékoztató alatt többször is hangsúlyozta, hogy habár Varju László tavasszal az újpesti egyéni választókerületből jutott be a parlamentbe, de nem a kerületben él, hanem “rózsadombi lakos”.

Az esemény végén a két politikus az iroda előtt helyezte el a magukkal hozott jelképes Oscar szobrot.

(magyarhirlap.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Szúnyogcsődöröket hergel az ellenzéki média

Az ellenzék kedvéért – Francia felmérés: Magyarország a szólásszabadság éllovasai közt