in ,

Hiába zsarolták a libernyákok Balázs Pétert, az ellenzék elbukott!

Hiába zsarolta a baloldali ellenzék, Balázs Péter nem kért bocsánatot az SZFE-vel kapcsolatban tett kijelentése miatt

Hiába zsarolta a baloldali ellenzék, Balázs Péter nem kért bocsánatot az SZFE-vel kapcsolatban tett kijelentése miatt. Ennek ellenére megoldódott a Szigligeti Színház körüli botrány, a közgyűlés egyhangúlag megszavazta a 432 millió forintos támogatást.

Amikor sokáig kibeszéletlenül maradnak alapvető problémák, amelyek mélyén nem csupán szakmai, hanem világnézeti különbségek is vannak, sőt azok vannak igazán, akkor bizonyos közéleti parazitáknak sikerülhet durva konfliktust is generálni, és most is ezt látjuk – emiatt a kijelentése miatt támadta korábban a szolnoki baloldal a Szigligeti Színház igazgatóját. Balázs Pétertől nyilvános bocsánatkérést követeltek.

 

Ahhoz a feltételhez kötöttük a támogatásunkat, hogy ha Balázs Péter, igazgató úr a közgyűlésen nyilvánosan elnézést kér azoktól az emberektől, akiket ő megsértett ezzel a nyilatkozatával – mondta László Norbert, a Momentum-DK-LMP-Jobbik-MSZP-Mindenki Magyarországa önkormányzati képviselője.

Csütörtökön mégis elfogadták 11 egyhangú igen szavazattal a 432 millió forint támogatást is tartalmazó megállapodást. László Norbert nem szavazott, több ellenzéki képviselőtársával együtt elhagyták a termet.

Korábban egy politikai döntés született, most pedig egy józan szakmai döntést fogadott el a közgyűlés, aminek végtelenül örülök, mert a mert a színházban folyó munka az első, ez pedig egészen furcsa utakra vitt el, és ö és megragadva azt a lehetőséget, hogy ebből politikai haszonszerzés történjék az ellenzék részére, hát ez szerintem szomorú…

– nyilatkozta Balázs Péter, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója.

A polgármester a rendkívüli ülésen kijelentette, a közgyűlésben nincs helye a színészeknek. Szalay Ferenc hangsúlyozta, együtt kell vezetni a várost és most kiderült, hogy kik Szolnok felelős képviselői.

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Tévéország lakói megfenyegették Kiss Ramónát, mert átmegy a Tv2-höz

Zajlik az élet Zuglóban – Vascsővel támadt egy nő az iskolaőrre Zuglóban