in ,

Hazaáruló agyhalott Ujhelyi aranyvasárnap is Orbán Viktorral van elfoglalva, és fenyegetőzik

Ujhelyi István még aranyvasárnapon is Orbán Viktorral és Bayer Zsolttal van elfoglalva

A szoci EP-képviselő egy nappal szenteste előtt „Boldog karácsonyt, miniszterelnök úr!” címmel adott ki közleményt. Vasárnapi fröcsögéseinek legújabb darabjában Ujhelyi Bayer Zsolt szavai miatt háborog, és arra kéri Magyarország kormányfőjét, adja át az ő karácsonyi üdvözletét a jobboldali publicistának:

 

Orbán úr, kérem adja át adventi üdvözletemet szívbéli harcostársának, a közpénzből eltartott Fidesz-alapító Bayer Zsolt úrnak, aki keresztényi szeretettel és visszafogott, polgári konzervatívizmussal képviseli az Ön által felépített NER közösségét.

Ezt követően az alábbi idézetet szúrta be Ujhelyi, akinek ingerküszöbét valamiért az O1G jelszó és parlamenti fényfestés, a rendőrök elleni erőszak, az ellenzéki trágárságok és félmeztelen aktivisták nem érték el.

Bayer úr alig pár napja mondta el adventi üzenetét a közpénzből finanszírozott egyik oligarcha-rádió műsorában. Az alábbiak hagyták el lovagkereszttel kitüntetett száját: »Most akarnak ezek vitát a magyar helyzetről, azért, mert ötezer hülye egy hete, le-föl flangál a városban, és most aggodalomra ad okot a helyzet Magyarországon. Valahol azt nyilatkozta ez a Judith Sargentini, hogy ő nem érezné magát biztonságban Budapesten. Ááááá, azt kell mondjam, hogy ezt jól is teszi. Hogy ha nem érezné magát biztonságban Budapesten. Ehhez fogható mocskos szemét gazember azért még az EP-ben is ritka, pedig ott van egy pár. Igazi utolsó aljas mocsadék Judith Sargentini, meg az ő kis zöld pártja. Ezek akarnak most majd a magyar helyzetről vitát nyitni. Csodálatos lesz, komolyan, alig várom. Mindenesetre, amíg egy kicsit vitáznak, akkor viszont tényleg el fog jönni az idő, hogy kimenjünk az utcára, aztán lehet vitatkozni.«

Az önkényesen adventi üzenetként címkézett idézet valamiért nagyon szúrja Ujhelyi szemét, ezért felindultságában burkolt fenyegetéssel tűzdelt karácsonyi üzenetet is küldött a magyar kormányfőnek:

Látom, Önök már készülnek a keresztény megváltó születésének ünnepére. Békés ünnepeket Önöknek, miniszterelnök úr. Élvezze még ki, amíg lehet.

 

 

(forrás:demokrata.hu)

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kiderült: A tüntetések oka egy nagy kamu volt – Mutatjuk

Kövér László kimondta a lényeget: Egy neobolsevista társaság randalírozott itt a téren, akik éppen olyanok, mint történelmi elődjeik