in , , ,

Ha nincs EU, nincs Európai Egyesült Államok sem, “csak” nemzetállamok!

Nem kell EU!

Bábel tornya: 

Mózes I. könyve 11. fejezetének elbeszélése szerint Noé utódai, akik még mind egy nyelvet beszéltek, Sineár földjére mentek és ott egy várost meg egy tornyot akartak építeni, amelynek csúcsa az égig érjen. Isten azonban meghiúsította a törekvésüket és megbüntette elbizakodottságukat azáltal, hogy összezavarta nyelvüket úgy, hogy nem értették meg egymást, és elszéledtek a Földön.


 

Nem lesznek itt rendkívüli elemzések, sem politikai okoskodások, a puszta logika nyelvén írjuk le, hogy miért nincs szükségünk az EU-ra.

 

Az EU alapító atyáinak nem az volt a terve, hogy egy büntető, retorziókat alkalmazó, saját szerződéseit sem betartó, zsaroló, beteg ideológiákat támogató közösségé váljon. Mégis azzá lett. Aki azzá tették, már az Európai Egyesült Államok létrehozásán dolgoznak gőzerővel:

  • Európai ügyészség
  • Európai bíróság
  • Európai Egészségügyi Unió
  • Egységes EU-s jogállamiság

 

Nos, mi nem ehhez csatlakoztunk 2004 május elsején.

Nem erről volt szó.

Éppen ezért ezt az EU-t meg kell szüntetni. Fel kell számolni. Vagy összeomlik magától. Vagy ki kell lépni: HUXIT.

A logika rém egyszerű: ha nincs EU, nincs Európai Egyesült Államok eszméje sem, sem semmilyen további törekvés nem haladhat többé a föderáció felé.

Amennyiben nincs Európai Unió, nincs Európai Ügyészség, sem Európai Bíróság, sem Európai Egészségügyi Unió, sem jogállamisággal való zsarolás. Nincsenek 7-es cikkelyek és nincsenek kötelezettségszegési eljárások sem. Csak a nemzetállamok maradnak.

Ennyi a történet.

Ez legyen a magyarok célja.

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gurmai Zita is érezte a földrengést!

Döbbenet. Az egész Jobbikot egy CEU vezér irányítja – Bizonyítékok – Videó