in ,

Gréczy, 12.5 cm-es, Karácsony Gergely pedig 3.6%-os

Mutatjuk mire gondoltunk…..

Egyre érdekesebb, színesebb szánalmasabb a magyar közélet, az ellenzéknek köszönhetően.
Nemrég lezárult egy Gréczy ügy, azóta a volt képviselőt G1G-nek és 12.5 cm-es Gréczynek hívják. Mindenki tudja miért. Ám a címünkben található “3.6%-os Karácsony Gergely” némi magyarázatra szorul. A magyar sajtó összeszámolta Kamu Geri ígéreteit, és úgy nagyjából 113-ig jutottak.
4 hónap alatt pedig ennek a 3.6%-t valósította meg. Mi tovább számoltunk. Negyven hónapra tehát 36% várható, ami 3.3 éves intervallumot jelent. Ebből pedig egyenesen az következik, hogy az 5 éves időtartamra az ígéretek bizony nem fognak megvalósulni. Véleményünk szerint még az arányos, matematikailag várható ígéretek sem teljesülnek a jövőben. Sőt, mi még azt is megkockáztatjuk, hogy Karácsony Gergely 5 éves ciklusa NEM megy végig! Egyre nagyobb balhé lesz Kamu Geri dilettantizmusából, abból pedig bizony tüntetések lesznek, a vége pedig teljes bukás.
És hogy miért lesz bukás? Csak azért, mert Kamu Geri döntéseinek köszönhetően már van egy 115 milliós kár, és egy több milliárdos kár, amit a budapestiek fognak szépen megfizetni. Ez a kreténség, és dilettáns fővárosi kormányzás csak fokozódni fog.

Mi szóltunk!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Párkányi Eszter kemény véleménye a börtönbizniszről

A DK adatgyűjtési módszere nem túl európai. De nem ám!