in ,

Gazembereknek és disznóknak nevezte a kormány tagjait a Jobbik alelnöke – Videó

Disznóknak és gazembereknek nevezte a kormánypártok tagjait és az ország vezetőit a Jobbik alelnöke

Disznóknak és gazembereknek nevezte a kormánypártok tagjait és az ország vezetőit a Jobbik alelnöke egy, a PestiSrácok által közzé tett felvételen. Stummer János nagykőrösi kampánybeszédében bizonygatta, hogy a Jobbik elpusztíthatatlan, mert a hazához való hűség tartja össze.

Bár a politikus előzőleg megígérte, hogy nem fog patkányozni, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó után most ő is hasonló hangnemben beszélt.

Stummer azt is megjegyezte, hogy a május 26-i EP-választáson – mint fogalmazott „egy jó isteneset fognak adni a felcsúti Maradona tarkójára”.

 

Sneider szerint ez belefér

A Jobbik május 1-jei majálisán a Hír Tv tudósítója arról érdeklődött, hogy a párt vezető politikusai, mit szólnak az alelnök szavaihoz. Sneider Tamás, a párt elnöke szerint Stummer és Bangóné szavai között az a különbség, hogy míg a szocialista politikus a kormánypárt szavazóiról beszélt, addig párttársa a kormány tagjairól. A pártelnök szerint politikusok igenis minősíthetik így egymást.

Másképpen vélekedik Z. Kárpát Dániel. A Jobbik alelnöke szerencsétlennek nevezte Stummer János kijelentését és úgy vélte, párton belül lesz következménye politikustársa szavainak.

(Forrás: Hír TV)

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bede Zsolt szerint Ujhelyi egy f*sszopó kommunista – Videó

Hülye svédek – Két hét alatt tizenegy nőt bántalmazott a migráns, de a svéd bíróság szerint szóba sem jöhet a hazaküldése