in ,

Friss! – Czeglédy Csabáék rátámadtak Pilhál Tamásra! – Mutatjuk

Pilhál Tamást és gyermekeit fenyegetik a politikus követői

Újabb szintet lépett a portálunk és munkatársaink ellen a 6 milliárdos csalással vádolt, szabadlábon lévő szocialista politikus, Czeglédy Csaba által indított hadjárat. Ezúttal Pilhál Tamás főmunkatársunk ellen uszít a közösségi oldalán. Kollégánk azzal váltotta ki Czeglédy haragját, hogy élcelődve fel merte hívni a figyelmet az ellenzék csalogányának illetlen megjelenésére. Nagy Blankáról a DK kampánynyitóján készült fotó, amelyet kollégánk is megosztott. A 20 éves, trágárságáról ismertté vált diáklány jóindulattal combja harmadáig érő miniszoknyában terpeszt Varjú László mellett az első sorban.

A fotó közzétételéért a jóízlésű ellenzéki kommentelők válogatott kínzásoknak vetnék alá Pilhál Tamást, Czeglédy Csaba szerint pedig még a legmocskosabb hozzászólások is jogosak, ezért leszögezte, hogy moderálni sem fogja azokat. Az uszítására elindult kommentáradatban egymást követik az erőszakos fenyegetések, amelyek kollégánk családját és gyermekeit sem kímélik, szexuális erőszakot is kilátásba helyezve. Néhány nappal ezelőtt, szintén Czeglédy uszítását követően e cikk írója kapott az 5 hónapos kisfiát szexuális erőszakkal fenyegető üzenetet. Ez ügyben a rendőrség már nyomozást indított.

 

 

Nézzük, mi is történt, miért tartja lázban a fél ellenzéket Pilhál Tamás kollégánk Facebook-oldalán megosztott markáns véleménye. Nagy Blanka, aki ellenzéki tüntetések szónokaként maga vágyott a rivaldafénybe, a köztársasági elnököt obszcén kifejezésekkel illető, egyébként még csak nem is saját kútfőből származó, hanem egy amerikai filmből lopott mondatokkal megkapta a hőn áhított 5 perc hírnevet. Nyilvánvalóan annak hatására is, hogy a jobboldali sajtó érdemtelenül sokat foglalkozott vele, kikopott, egyszázalékosra csökkent pártok egymással is tülekedve vonták magukhoz és tolták előre a kirakatba a diáklányt. Így került a Trágárka becenévvel illetett fiatal lány a szemkilövető Gyurcsány Ferenc pártjának kampánynyitójára, méghozzá szónokként, az első sorba. Sajtónyilvános eseményen, kamerák és fényképezőgépek kereszttüzében számtalan olyan felvétel készülhetett, amely megörökítette Nagy Blanka nemcsak előnytelen, hanem ízléstelen viseletét, de egyiket sem kollégánk, Pilhál Tamás készítette, mivel nem fotós és nem is volt jelen az eseményen. Ellenzéki politikusok és kormánygyűlölő megmondóemberek úgy gondolják: nem az a szégyellnivaló, ha egy politikai rendezvény szereplőjének mindene kilátszik, hanem az, ha valaki azt lefotózza.

Az eset Gyurcsányné szerint törvénymódosításért kiált. Czeglédy Csaba szerint bosszúért…

A köztörvényes bűncselekményekkel vádolt, fogvatartásából nemrég szabadon engedett MSZP-s politikus, ügyvéd már korábban célkeresztbe vette portálunkat, amiért ügyéről több oknyomozó riportban, exkluzív interjúban is beszámoltunk. Tucatnyi pert indított lapunk és kollégáink ellen, ezzel egyidőben büntetőperek sorát zúdította ránk. Ha a sorozatos tárgyalások valamelyikéről távol maradunk, fennhangon követel rendőri intézkedést, előállítást.

Engem is beperelt. Felháborodással konstatálta, hogy kisgyermekes anyukaként, alig néhány héttel a szülésem után nem passzoltam le egész napra a csecsemőmet, csak azért, hogy a Czeglédy által indított sokadik per éppen aktuális tárgyalásán személyesen jelen legyek.

Az ugytudjuk.hu szombathelyi hírportál tudósításából…

Nekem háromszoros revansot ígért, amiért az ügyével foglalkozni mertem. Czeglédy legutóbbi engem és már a gyermekemet is emlegető kirohanása után kaptam olyan üzenetet, amelyben öthónapos kisfiamat szexuális erőszakkal fenyegette meg egy Bence Szabolcs nevezetű ismeretlen. Az ügyben feljelentést tettem, a rendőrség minap nyomozást indított. Zaklatáson túl védekezésre képtelen, 14. életévét be nem töltött kiskorú sérelmére elkövetett szexuális visszaélés miatt is vizsgálódnak.

Füssy Angéla ezt az üzenetet kapta Czeglédy fenyegetése és uszítása után.

Czeglédy Csaba persze felemeli a kezét és azt mondja, neki ehhez semmi köze; ő csak a véleményét írta ki a saját közösségi oldalára. Ezt tette most is, amikor bő bejegyzésében a PestiSrácok.hu-t és kollégáinkat gyalázta. Pilhál Tamást “kreténnek” nevezve buzdította véleménynyilvánításra és megosztásra a követőit is. Szavaihoz nyomatékul kollégánk fotóját is elhelyezte. Czeglédy azt is előre kijelentette, hogy egyetlen hozzászólást sem fog moderálni, ugyanis azok szerinte “csak reakciók egy alávaló tettre”. Azt írja: “Megint átléptek egy határt azzal, hogy az Orbán-rezsim ellen felszólaló Nagy Blanka szoknyája alá fényképeztek, majd ezt a képet közölték és még cikket is írtak róla. Aki ezt elkövette, és ország-világ elé tárta, hogy imád a fiatal lányok szoknyája alá nézegetni, az a képen látható kretén: Pilhál Tamás” – fogalmaz Czeglédy.

A fotó önálló életre kelt

Állítása mellesleg több ponton sem stimmel. A fotót nem Pilhál Tamás készítette, hanem portálunk munkatársa, aki a DK-kongresszusról szóló tudósítás cikkében elhelyezett fotógalériába szánta – teljesen gyanútlanul, a bántás, vagy a megalázás szándékától mentesen -, eszébe sem jutva, hogy ezt a Nők a parlamentben nevű Facebook-csoport majd kiragadja a többi közül és közhírré teszi. De továbbmegyek: a cikket szerkesztő kolléga sem ezt a fotót rakta ki vezető képnek, ergó a szerkesztőség egyik tagjának sem jutott eszébe felhasználni Nagy Blankával szemben ezt a képet. Később, amikor meg a fotó önálló életre kelt, kollégánk csak a sokak egyike volt, aki megosztotta azt. Szerkesztőink pedig időben léptek és eltávolították az oldalról a képet.

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértés

Czeglédy bejegyzésével még az a csoda is megesett, hogy a Facebook szerkesztői közösségi alapelvekbe ütközőnek találta azt és törölték, holott jobboldali embereket, pláne jobboldali újságírókat gyalázó posztokkal ez nagyon ritkán esik meg. Az ügyvéd politikus zokon is vette a cenzúrát, és nem volt rest újra bepötyögni és megosztani uszítását. Ezúttal rá is tett egy lapáttal, és arra kérte követőit, hogy osszák is meg a gondolatait.

Néhány óra leforgása alatt, pontosan 22 óráig a kollégánkat becsmérlő sorokat, hozzá a fényképét közel 8000-en osztották meg. Több, mint 3000-en lájkolták és 1000-en gondolták úgy, hogy rákontráznak Czeglédyre és hozzászólnak a témához. A számok tükrében kijelenthető, hogy mindez megfelel a nagy nyilvánosság előtt elkövetett becsületsértésnek és uszításnak. A kommentek olyan indulatok áradását dokumentálják, amire nehéz szavakat találni. Kollégánkat, aki nemcsak elismert, értékkövető újságíró, hanem emellett háromgyermekes édesapa is, több egyéb becstelen jelző között “pedofilnak”, “aberráltnak”, “perverznek” titulálják.

A Czeglédy által keringőre felkért és szabadjára engedett kommentelők között akad, aki “keresztre feszítené”, “kibelezné”. Van hozzászóló, aki konkrétan arra “figyelmezteti”, hogy sötétedés után ne menjen ki az utcára… Mindezek még a finomabb megjegyzések közül valók, amelyeket kollégánknak el kellett viselnie, hiszen az ötletelő Czeglédy-követők a gyermekeit is célba vették, szexuális bántalmazást kívánva, illetve azt kilátásba helyezve a kiskorú gyermekeknek. Olyan kiváló ötlettel is előállt egy nő Czeglédy Facebook-oldalán, hogy családja előtt alázzák meg, szégyenítsék meg kollégánkat. A több, mint ezer hozzászólás között egyébként portálunk több munkatársát is becsmérlő kijelentésekkel illették, többek közt a Legfelsőbb Bíróság által jogerősen felmentett László Petrát, vagy Jurák Katát. Czeglédy Csaba ígéretéhez híven a sok esetben gyermekeket fenyegető, obszcén hozzászólásokat sem törölte.

 

(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Most kaptuk – 7 kérdés a Notre Dame tűzvésze kapcsán

Morvai Krisztina megrendítő búcsúbeszéde az Európai Parlamentben – videó