in ,

Fizetett CEU-s droidok, anarchista, neokommunista jelképekkel megzavarták az EMMI államtitkárának előadását

A szokásos, agyhalott trollkodás

Az oktatási kiállításon ma 10 órától beszédet mondott az EMMI felsőoktatásért felelős helyettes államtitkára, Dr. Horváth Zita is, aki „A felsőoktatásban elérhető ösztöndíjakról és a minőségi felsőoktatásról” címmel tartott előadást.
Ám a tavaly még pl. sosem látott, ma már anarchista, és neokommunista  jelképekkel  manipuláló agyhalott, fizetett, droid, “mű hallgatói diákszervezetek” megzavarták az előadást, és droid módon felolvasták a Központból kapott szöveget, és senkit meg nem hallgatva, vagy választ sem várva, felvették a kabátot, és elhúztak a picsába.

 

A Hallgatói Szakszervezet akciózik az Educatio kiállításon, Horváth Zita, felsőoktatási felelős helyettes államtitkár előadásán. Élőben a Mércén!

Posted by Mérce on Saturday, 12 January 2019

Érdekesség, hogy a “spontán” megmozdulás annyira spontán volt, hogy spontán az egészet a merce.hu közvetítette. Ezek senkit sem képviselnek a neokommunista jelképeikkel, főleg nem a diákokat!

Íme a neokommunista, anarchista jelkép. Nemzetközileg ezt használják, hát nem érdekes???

Srácok, ez kurva gyenge próbálkozás volt, javaslom a fiataloknak, ne dőljenek be ezeknek a műdiákoknak. Az Alinsky féle faszoskodás újabb gyenge próbálkozását láthattuk…

 

Függöny!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Egységes kiállás a Gundel mellett! – Kiállnak a szállodások a Gundel étterem mellett

Totális lebukás – Az O1G ötletét is lopta az ellenzék! Semmi eredetiség – Only 1 Gamer az eredeti jelentés