in , ,

Exkluzív – Totális svéd leleplezés – nézegessen agymosott migránssimogatókat – Videó!

Íme a svéd álszent libsik

Mindig is éreztük, szinte már évtizedek óta, hogy a mai értelemben vett liberális eszmével valami irtózatos nagy probléma van. Mindenki csak beszél a “nemes” és fantasztikus nyílt társadalom eszméjéről, és 1968 óta jó sok szimpatizánsa lett Európa szerte, sőt még kormányok is jöttek létre ilyen csodálatosan fantasztikus eszméktől eltelve. Nálunk ezt az MSZP és az SZDSZ testesítette meg, az SZDSZ helyett ma a Momentum viszi a liberálisok szent fáklyáját.
Ám történt egy kis hiba az elméletben. Mégpedig az, hogy a gyakorlatban egyetlen agyhalott ötletük sem működik. Csak szavakban (pl. a bevándorlás témában is).
És erre meg is született a nagy leleplezés, nem máshol, mint Svédországban.
Ne aggódjanak, nem csak ezek az agymosott liberális svédek, de a brüsszeli migránssimogató nagy vezetők is ugyanígy cselekednének: azaz nem fogadnának be saját házukba senkit. Sőt, jó nagy falakat húznak maguk köré, mint pl. Soros a saját otthona köré (3 m magas fal).

Íme tehát a nagy liberális hazugság a bevándorlásról, íme a leleplezett, agymosott, ostoba svédek, akikről most lehull a lepel:
Íme a videó:
(hamarosan betölt, türelem…)

(Forrás: Reaktor Facebook oldala)

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Baj van: a DK gyakorlatilag felszámolná Magyarországot

Büdösszájú Tordai Bence megkapta végre a büntetést