in , , ,

Európai Egyesült Államok = Határkerítés lebontása

Ez a lényeg

Már többször – de nem elégszer – írtunk arról, hogy a DK milyen nagyon erőlteti ezt az Európai Egyesült Államok nevű víziót, tévképzetet.
A Gyurcsány Ferenc névre hallgató gazember, és kedves felesége, Feriné szupermagas európai nyugdíjakkal hülyítik a DK szekta hűséges híveit.

ÉBRESZTŐ EMBEREK! Ti nem vesztek észre semmit? Pár éve az Európai Egyesült Államok tervének emlegetése még összeesküvés elméletnek számított, a liberálisok kiröhögtek minket, hogy ez baromság,  ilyen nem létezik, csak összeesküvés az egész. És mit látunk most? Bátran kijelentik, hogy Európának diktatúrára, azaz Európai Egyesült Államokra van szüksége!

Fogalmunk sincs, hogyan lehet több mint 300 ezer szavazója, támogatója a DK-nak, de gyakorlatilag a szekta szavazói önként és dalolva, fejüket nyaktiló alá téve szavazzák meg, és írják alá Magyarország kivégzését. Amennyiben az Európai Egyesült Államok terve megvalósul, onnan már nincs visszaút!

Jó, ha tudja minden szavazó: EURÓPAI EGYESÜLT ÁLLAMOK = HATÁRKERÍTÉS LEBONTÁSA! Kötelező betelepítés! Rezsicsökkentés felszámolása! Lakosságcsere!

Ne akarjuk kipróbálni, ne akarjuk megtudni, mert ha igazunk lesz, az eredmény már visszafordíthatatlan lesz!
Gondolkozzatok, magyarok!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Végre! Orbán Viktor egyik nagy ellensége megbukott – Visszahívta Cecilia Wikströmöt EP-listája éléről a svéd liberális párt

Ez hihetetlen! Merkelék is Kunhalmin röhögnek! – Videó