in , ,

Elvágta egy svéd diák torkát a migráns, majd még 13-szor a testébe is szúrt

Utóbb derült ki, hogy a 30 éves afrikai migráns már 23-szor követett el különböző erőszakos jellegű bűncselekedeteket

Utóbb derült ki, hogy a 30 éves afrikai migráns már 23-szor követett el különböző erőszakos jellegű bűncselekedeteket, először 2007-ben. Minden alkalommal az őt befogadó svédek voltak a célpontjai. Ennek ellenére mégsem toloncolták ki. 

 

 

A 30 éves, Umeå városában élő szudáni-egyiptomi kettős állampolgárságú férfi, Suleman Suleman még áprilisban elment az egyik barátjával egy Albin nevű svéd diákhoz, hogy drogot vásároljon tőle.

A korábban jó tanuló Albin kábítószerfüggővé vált a migráns hatására, és néha drogokat is eladott a baráti körében. Nem sokkal azután gyilkolták meg, hogy megszerezte az egyetemi mesterfokozatot – írja a Ripost.

SulemanForrás: Ripost

Az afrikainak azonban nem volt pénze drogra, ezért Albin nem akart neki adni.

 

Ebből lett veszekedés, majd Suleman először a fiú combjának ütőerét vágta fel, amitől a svéd diák azonnal vérezni kezdett, utána pedig a diák torkát vágta el, és még 13 alkalommal bele is szúrt a testébe.„Bármikor ismét megtenném” – mondta később a migráns.

A barátja, aki vele ment Albin lakására, pánikba esett és elfutott. Suleman megfenyegette, hogy ne merje senkinek elmondani, hogy mit látott.

Felejtsük el ezt a napot – közölte a migráns.

Néhány nap elteltével azonban a barátjában annyi feszültség gyűlt össze, hogy felhívta a rendőrséget, és elmondta, mit látott.Habár Suleman megpróbálta elrejteni a gyilkosságra használt kést, azt is megtalálták később.

 

Utóbb pedig kiderült, hogy az afrikait 2007-ben autólopásért már elítélték. Sőt, a priuszában még 23 erőszakos bűncselekmény is volt. 2011-ben kirabolt és megvert két fiatal svédet Göteborgban. Egy másik alkalommal egy barátjával együtt egy vonaton vertek meg egy svéd fiatalt, aki szóvá tette, hogy a folyosóra vizelt.

Ennek ellenére soha sem került börtönbe.Most a legfelsőbb bíróság ítélete értelmében a migráns 11 évig a svéd adófizetők pénzén rácsok mögött töltheti el az idejét.

Kitoloncolásról az ítéletben szó sem esett.

(forrás:www.origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

A vészkorszakot idézi: az ukránok kitelepítenék a kárpátaljai magyarokat

Lázár beszólt Márki Zörejnek – Lázár János a munkát ajánlja Márki-Zay Péter figyelmébe