in ,

Egyre nagyobb a botrány a Wittinghoff videó körül – Nem tudják letöröltetni, pedig nagyon próbálkoznak – Videó

Akcióba lendült a budaörsi Fidesz is

Jó nagy a balhé az újra nyilvánosságra került Wittinghoff videó miatt! Ugyanis a Fekete Özvegy nevű blogger első jelentkezése után letöröltették a videót több helyről is.

Azonban a blogger újra jelentkezett, és gyakorlatilag egy letörölhetetlen verzióval állt elő, megnéztük mi is, tényleg nem lehet törölni sehogy sem a videót, totálisan új technológia. 🙂

 

A Fekete Özvegy az alább látható linket írta meg, hogy bizony a videó újra elérhető:

Íme a videó elérhetősége:

https://ittalenyeg.blogspot.com/2019/10/ujra-elerhetove-tettuk-videot.html

 


 

Így ír a botrányról a pestisracok.hu

Wittinghoff hazudott a botrányáról, Clintonhoz hasonlóan alkalmatlanná vált – mondja Csenger-Zalán Zsolt (+ videó-leirat!)

Merre tart Budaörs és az identitásában láthatólag megroppant polgármester, Wittinghoff Tamás? – tette fel a kérdést a térség fideszes országgyűlési képviselője, Csenger-Zalán Zsolt mai sajtótájékoztóján, arra utalva, hogy a budaörsi liberális polgármester Bill Clinton volt amerikai elnökhöz hasonlóan hazugságok sorával lepleződött le az ismert kéjhölgyes pornóvideójával kapcsolatban, miközben ingatlanbotrányokba is belekeveredett. Cikkünk végén a prostituált és Wittinghoff kérdéses beszélgetését is elolvashatják, így olvasóinkra bízhatjuk a mérlegelést!

Wittinghoff zavart kapkodása érthető, hiszen ő is érzi, hogy a botrányos videó nyilvánosságra kerülése utáni vállalhatatlan hazudozásával erkölcsileg teljesen méltatlanná vált. A videó önmagában is kínos és egyúttal szánalmas, ugyanakkor az előkerülése utáni reakció döbbenetes hasonlóságot mutat a hírhedt Monica Lewinsky-üggyel. Bár ott maga az aktus dokumentálása nem történt ilyen egyértelműséggel, Clinton azt követő magyarázkodása mégis elindította az úgynevezett impeachment eljárást az elnök eltávolítására, azon az alapon, hogy az üggyel kapcsolatban nem mondott igazat, azaz hazudott – írta ki közösségi oldalára a mai sajtótájékoztatójával összhangban Csenger-Zalán Zsolt, a Buda környéki települések fideszes országgyűlési képviselője.

Emlékeztetett rá: Wittinghoff Tamás magyarázkodásba kezdett a szexvideója után: Tagadta, hogy rendszeresen kereste volna fel a prostituáltat. Ám a videóban hallható beszélgetésből nyilvánvalóan megállapítható, hogy a kéjhölggyel rendszeres kapcsolata volt, sőt családi és egészségügyi kérdésekről is beszélgettek, bizalmas viszonyban voltak, jól ismerték egymást.

Tehát a polgármester hazudott!

Azt is állította, hogy csak masszíroztatni ment – folytatta Csenger-Zalán, hozzáfűzve: Nos, masszázsnál érkezéskor nem csókolóznak a szolgáltatóval, továbbá az orális aktusra ő szólította fel a prostituáltat. Ismét hazudott a polgármester!

 

 

Kezdetben Wittinghoff azt állította, hogy nem történt pénzmozgás. A videó ezt egyértelműen cáfolja.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a polgármester olyan hazugság spirálba került, amely miatt erkölcsileg méltatlanná vált közéleti szerepvállalásra

– emlékeztetett a Fidesz-KDNP politikusa.

Mire készülnek Wittinghoff és zsoldosai?

Tette fel a címben szereplő kérdést Csenger-Zalán Zsolt, arra is kitérve, hogy Wittinghoff újabban ingatlanügyekkel próbálja besározni a jobboldalt, miközben a választás után ő és csapata próbál  – ellenzéki kontroll nélkül – eddig gátolt lakóparkos ingatlanmutyikat keresztül verni, hiszen az új ciklusban már a pénzügyekbe való betekintés lehetőségét is el kívánják venni a Fidesz-KDNP megválasztott képviselőitől Budaörsön. – Minden jogi eszközt igénybe fogunk venni, az önkormányzati törvény szellemével ellentétes antidemokratikus határozat megsemmisítése érdekében, képviselőink becsületének megvédésére, a mutyik megakadályozására – figyelmeztetett a képviselő, úgy vélekedve: Wittinghoff Tamás újabban a Tízparancsolatot emlegeti a helyi ellenzéknek, de ebből inkább neki kellene figyelembe vennie a következőket:

1. Ne paráználkodj!
2. Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy!
3. Ne lopj!

ITT A LEIRAT, DÖNTSÖN A TISZTELT OLVASÓ!

Az ominózus, a kevésbé prűd közönség gyomrát is kikezdő pornóvideót sokan látták az interneten a választási kampány heteiben, de ma már a legtöbb szexvideókat közlő oldalról törölték. Ezen Wittinghoff Tamás egy középkorú hölgyet igyekszik (kölcsönösen) orálisan kielégíteni, miközben a nemi közösüléssel is próbálkozik – a realista képsorok szerint mérsékelt sikerrel. A polgármester azt állítja, alvilági körök hosszabb ideje zsarolták a titokban készített felvétellel, ezért meg is könnyebbült, hogy a kampányokban végre bemutatták és felesége is megbocsátott neki. Azt állította, egy masszőrnőnél járt, életében először és tőrbe csalták…

Íme a videó (hallható részeinek) leirata. Tekintettel a szereplők személyiségi jogaira, csak a polgármester szavahihetősége szempontjából fontos dialógusokat közöljük:

 

A videó nyolcadik percétől kezdődően Wittinghoff és a videón szereplő nő különböző magánéleti témákról beszélgetnek, melyből kiderül, hogy pontosan ismerik egymást. A videó egyébként láthatóan szerkesztve van, élesen láthatóak a vágások, melyek „jelenetenként” váltják egymást. A durván pornográf részletek után az egyik ilyen „jelenetben” Wittinghoff az ágyon ül és a táskájával foglalkozik, közben a nő kimegy a helyiségből és kérdez valamit, ami azonban a felvételen nem érthető.
Wittinghoff az ágyon ülve, erősen hiányos öltözékben válaszol:
Hát olyan 11 óra fele. Vagy nem jó az úgy?
-A nő ismét érthetetlen választ ad-
Wittinghoff: Mondjad! Mondjad hogy milyen szempontjaid vannak!
Nő: Ja nincsenek szempontjaim.
-Vágás-
Wittinghoff: Én olyan hülye vagyok!
Nő a szobán kívülről: Miért?
Valamelyik nap, két hete, nem tudom…
Megkívántad?
Megkívántam igen, elmentem a kínaiba, s akkor végeztem a kajával és akkor jöttem rá hogy…
Nem is ehetnél ilyet!
Ilyen … cuccokat nem ehetek… pedig imádom. És ehelyett most karalábét rágok. Nem kérsz karalábét? Nagyon finom.
Nem kérek.
-Vágás-
A nő itt már visszatért a helyiségbe, így már ketten ülnek alulöltözötten az ágyon:
Wittinghoff: Ha nem lenne ez a szalag, ami miatt … kell szednem… Alapvetően elkúrták amikor ezt a lábamat két hónapig gipszben tartották. Lesatnyult, tönkrement, ezért lett ilyen. Pedig egészen normális lábaim voltak. Jól futottam meg jól teniszeztem…
Nő: Teniszben?
Kétszer vittek le mentők a pályáról..
Annyira?
Igen. És most bennem van a félsz, hogy ha most eltörik úgy hogy végig…
Bele se merek gondolni
Ugye?
-Vágás-
Ebben a „jelenetben” már öltözködnek, Wittinghoff ismét tanúbizonyságát adja annak, hogy behatóan ismeri a videón látható nőt, megjegyzést tesz annak súlygyarapodására.
Wittinghoff: Híztál?
Nő: Egy picit
Én meg fogytam!
Igen?
Hát nem sokat, de jó is egyébként. Mert a diétás kosztolás egyébként olyan, hogy többször eszel, ilyen szempontból jó, mert az anyagcserének is jót tesz. Sőt azt mondják, hogy én még abban a fázisban vagyok, mikor meg is fordítható.
A cukorbetegség?
Aham. Azért kéne sportolni.
-Érthetetlen-
Megfordítod a cukromat?
Én meg…
-Vágás-
Wittinghoff az ágyon ül, immáron félig felöltözve, a nő a szobában pakol, még mindig hiányos öltözékben.
Nő: Most hogy beteg voltam, egy kicsit elúsztam így a házimunkával. Mert hát ugye a gyerekem apja az nem vállalta fel a gyereket múlt hétre..
Wittinghoff: nem vállalta fel?
Nem! Csak annyit hajlandó, amennyi nem húzza át a kis életét, tudod nem zavar be. Amint valamit meg kell oldani, ami nem az ő elképzelései szerint alakul, az már nem szimpatikus neki.
-Érthetetlen szöveg-…. Utáltam először hogy ilyen apás az látszik az emberrel ha beül a gyerekével. Bár múltkor a Gergővel is beültünk és elkezdtem röhögni magamban, hogy akkor most megint azt hiszik, hogy hétvégi apuka vagyok. Hát ez olyan hülyeség! Miért lennék az?
Nem is értem miért lennél az.
-Vágás-
Wittinghoff és a nő is felöltözött, a polgármester előveszi tárcáját, majd elteszi, miközben a nő kérdez valamit, ami nem tisztán érthető, de a pénztárca irányába nézve a „mire? (számlára?)” kérdést lehet kiérteni.
Wittinghof: Masszírozásra, jó?
Nő: Ó köszönöm.

(pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bekövetkezett! Vácon és Óbudán már levették a Székely zászlókat a városházáról!! Itt az idő tiltakozni!

A DK-s orvos megtiltaná a szuperkórház építését!