in ,

Durva benzinárcsökkenés jön – Erről most miért nem Orbán tehet?

Ilyenkor persze nem Orbánoznak…

Két hete két részletben 18, a múlt héten 9 forinttal lett olcsóbb a benzin, és ma is csökkent 5 forinttal az ár. Pénteken pedig további kettővel fog.

A gázolaj ára péntektől nem változik (ma 2-vel csökkent).

Ezzel a benzin átlagára 375 forint lesz, a gázolajé 386. – Írja a 24.hu


Tehát 2 hét alatt közel 20 Forinttal csökkent a benzin ára, de a liberális médiában, és a politikusoknál nagy a csend. A MOL a piaci változások miatt hol csökkenti, hol emeli az árakat. Az elmúlt 3 hónapban azon dühöngtek a prolik a Facebookon, hogy milyen drága a tojás, és milyen magas a benzin ára, és ezért persze Orbán Viktor, bocsánat “Zorbánviktor” a hibás. Ki más lenne a hibás?

Így működik az ellenzéki gyűlölködő tábor logikája:

  • Esik az eső? Fogja Orbánra!
  • Drága a benzin? Fogja Orbánra!
  • Fúj a szél? Fogja Orbánra!
  • Elsüllyed a Hableány? Fogja Orbánra!
  • Hőség van? Fogja Orbánra!
  • Csökken a benzin? Fogja Orbánra!

Értik már a liberális logikát?  Ha valami rossz, Orbán a hibás. Ha valami jó történik, az természetes, és semmi köze Orbánhoz. Senkit se zavarjon, hogy a piaci folyamatokba a szabad kereskedelembe (pl. zöldség, gyümölcs, stb. ára) maximum annyi beleszólása van a kormánynak, hogy csökkentik az adott termék áfáját. Ez sok esetben meg is történt (hús, hal, tojás). Azonban történnek olyan események (pl. állatok tömeges betegsége, csökken az állatállomány, vagy jégeső jön, szétveri a zöldségeket, gyümölcsöt a jég, és az adott évben kevés terem belőle), akkor bizony felmennek az árak.  De a gyűlöletet olyan magas fokra emelte a liberális média (hvg.hu, 24.hu, RTL Klub, Népszava, 444.hu, index.hu), amit már nagyon nehéz tovább emelni.

Ennyire képes az ellenzék, ennyire képes a liberális “logika”.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Raffay Ernő szerint Erdély területi revíziójára van szükség

Ilyen Keménymag adást még sosem láttunk – Szanaszét trollkodták az előválasztást – videó