in ,

Dömötör Csaba kíméletlenül kiosztotta Arató Gergely elvtársat – videó

Gyurcsány Ferencnek és pártjának elég vékony morális talapzata van ahhoz, hogy számon kérje az Orbán-kormány családpolitikáját

Gyurcsány Ferencnek és pártjának elég vékony morális talapzata van ahhoz, hogy számon kérje az Orbán-kormány családpolitikáját – jelentette ki hétfőn a parlamentben napirend előtt Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára arra reagálva, hogy Arató Gergely, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese kiállt pártja azon álláspontja mellett, hogy a hétpontos családvédelmi akcióterv felér egy katasztrófával. 

Hétfőn a parlamentben Arató Gergely úgy fogalmazott, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök hétpontos programja az igazi hazafias családpolitika. Az ellenzéki képviselő szerint a kormány a haza ellen vív háborút, ennek a harcnak pedig a vesztesei a gyerekek és a családok.

Az elhangzottakra reagálva Dömötör Csaba kiemelte,

a baloldal törölte el a gyermekek utáni adókedvezményt, csökkentette a gyes időtartalmát, eltörölt egy jól működő otthonteremtési rendszert, ezen kívül a Gyurcsány-kormány tette tömegessé a devizahiteleket.

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Berlusconi is a magyarok mellett van! – Berlusconi nem támogatja a Fidesz kizárását az Európai Néppártból

Bayer Dobrevről: “Klári egy hülye” – Videó