in ,

Döbbenet – Az ellenzék már Gyurta Dániel olimpiai bajnokot sem kíméli! Durván nekiestek!

Gyurta Dániel miniszteri főtanácsadóként dolgozik

Gyűlöletcunami indult Gyurta ellen

 

Gyurta Dániel miniszteri főtanácsadóként dolgozik mostantól a Külkereskedelmi és Külügyminisztériumban – jelentette be kedden Szijjártó Péter.

A hír bombaként robban és gyűlöletcunamit indított el a ballib kommetnelőkben az olimpiai bajnok úszó irányába. Íme egy csokor korrekt, nyíltszívű, liberális hozzászólása 24.hu cikkéhez érkezett Facebook hozzászólásokból:

„Mellúszás nyálban! Van az a pénz amiért a s.arban is érdemes fürödni. Mi lett belőled dani?”

„Van az a pénz, amiért hajlik a gerinc. Újabb szakértő, gyakorlott, tapasztalt ”szakember„ az ország vezetés élén akinek a főtolvajok egyike a mentora.Szégyen.”

„Gyurta! Bakker! Ezzel kiállítottad magadról a bizonyítványt. Nagy csalódás lettél, de vaaan az a pénz..,ugye?!”

„Évek óta sziszi-fuszi melóval felépített imádzsot sikerül egy aláírással lenulláznia !A Czenétől tanulta ?”

„Már odáig jutott a kormány, hogy nyíltan bevallja azt, hogy híres sportolók mögé bújva új kapukat nyisson. Azt hittem, hogy nincs lentebb. Tévedtem. Van az a pénz amiért egy nagyon jó sportoló eladja magát. Most nincs okuk a Gyurta szülőknek arra, hogy büszkék lehessenek fiúkra. Itt nem fog szólni a magyar himnusz.”

Ugye emlékszünk még 2002-re amikor Egerszegi Krisztina pusztán azért mert felolvasták a Kossuth téri kampányrendezvényen az Orbán kormányt támogató levelét, egycsapásra már csak a fél ország Egérkéje lett?

Mert ugye egy híres közéleti személyiség, legyen az művész vagy éppen sportoló, ne foglalkozzon politikával, ha pedig mégis, akkor csak és kizárólag baloldali és liberális lehet.

Ugyanis nem emlékszem hatalmas felháborodásra például a Gyurtához hasonlóan szintén olimpiai bajnok Steimetz Ádám kapcsán, amikor elindult és parlamentbe is jutott a Jobbik színeiben.

De hát ilyen hazug és álságos a ballib kettős mérce.

(Csépányi Balázs, magyaridok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Az ellenzék hazudott: Ugyanis nem lesz vasúti vonal bezárás!

Nagyon nagy bajban van Sneider Tonyó! – Videó