in ,

Csicskulnak – A Jobbik az MSZP szintjére süllyedt

A Jobbikot megtépáztak az elmúlt időszak botrányai

A Jobbik az MSZP szintjére süllyedt

 

 

A Jobbikot megtépáztak az elmúlt időszak botrányai. Az MSZP és a Jobbik fej-fej mellett halad a közvélemény-kutatások szerint. A Fidesz vezet a teljes népesség és a biztos pártválasztók körében is.

 

A biztos pártválasztók körében 55 százalékon áll a Fidesz – derült ki a Závecz Research legfrissebb közvélemény-kutatásából. Utána jön a Jobbik 12 százalékkal. A harmadik helyet az MSZP tudta bezsebelni a maga 11 százalékával. A DK-ra a szavazók 8 százaléka voksolna. Az LMP a parlamenti küszöb alatt, 3 százalékon áll. A Momentumot a szavazók 5 százaléka támogatja. A Kétfarkú Kutya Párt 3 százalékot, a Mi Hazánk Mozgalom 1 százalékot, a Párbeszéd pedig szintén 1 százalékot kapna.

A teljes népesség körében is a Fidesz vezet 36 százalékkal. A Jobbikot és az MSZP-t ugyanannyian támogatják, 7-7 százalékon állnak. A DK a teljes népesség körében is megugraná a parlamenti küszöböt, a szavazatok 5 százalékát kapná. Az LMP, a Kétfarkú Kutya Párt és a Momentum 3 százalékon áll. Őket követi a Mi Hazánk Mozgalom és a Párbeszéd a maguk 1-1 százalékával.

A felmérést a Závecz Research Intézet készítette november 13-22. között.

 

(forrás: Tóth Dalma, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gigantikus botrány – Ki bújtatja Gyurcsányék üzlettársát, a 600 milliárdot ellopó bankárt?

“Aki a kormányt támogatja, az ostoba” – Így tanítanak az ELTE-n