in , ,

Bréking! – Romokban a német közbiztonság: újabb fesztiválon zaklatták a nőket

A német sajtó arról ír, hogy egy jordániai bevándorló hét nőt fogdosott meg intim testrészen az Essenben rendezett Halloween-felvonuláson

Pont egy éve történt, hogy Essen városában összecsaptak a „zombimeneten” felvonulók és a bevándorlók. A verekedés odáig fajult, hogy még a város pályaudvarát is le kellett zárni. A rendőrségnek akkor több esetben is – testi sértés, súlyos testi sértés – eljárást kellett indítania. A tavalyi incidens miatt idén jóval nagyobb készültség volt a városban, de a jelek szerint most sem maradt el a botrány.

Az esseni Halloween-felvonuláson körülbelül százan vonultak fel. Azonban két szemtanú a parádé végén jelezte a rendőröknek, hogy az egyik migráns „ráhajtott” a nőkre, s hét nőt fogdosott meg az intim testrészeiken. A hatóságok nem sokkal ezután, a város főpályaudvaránál elkapták az állítólagos elkövetőt, egy 30 év körüli jordániai férfit.

Feljelentés egyelőre nem történt.

Mint ismert, 2015-ben, egy másik német nagyvárosban, Kölnben történt hasonló eset. Akkor a javarészt bevándorlókból álló csoportok több száz nőt zaklattak szexuálisan. A német sajtó az erről szóló tudósításokat csak napokkal később hozta le. A mostani eset kapcsán a lapok megjegyzik: eddig a 16 német tartományból 12-ben történtek molesztálással kapcsolatos bűncselekmények.

(forrás: Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Macron megbuggyant: a nacionalista lepra miatt vesztheti el Európa a szuverenitását

Salvini felkészült az illegális bevándorlók kipaterolására