in ,

Bréking! – Mától az interneten is alá lehet írni Orbán Viktor hét pontját

A mai naptól a Fidesz honlapján is alá lehet írni Orbán Viktor hétpontos programját

A mai naptól a Fidesz honlapján is alá lehet írni Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – jelentette be Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Budapesten.

A kommunikációs igazgató kiemelte: az elmúlt hetekben a Fidesz standjainál már több mint másfél millió aláírást gyűjtöttek össze Orbán Viktor programjának támogatására.

Az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani – mondta.

Hidvéghi Balázs hozzátette: az emberek most a jövőről döntenek, arról, hogy az Európai Unió a nemzetek Európája és az európai emberek közössége marad-e vagy bevándorlókontinenssé válik.

Az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való párbeszédre helyezik a hangsúlyt, ezért döntöttek úgy, hogy online is lehetővé teszik a miniszterelnök hétpontos programjának támogatását – jelezte, hozzátéve: az online aláírási link megtalálható a Fidesz honlapján és Facebook-oldalán is.

(magyarnemzet.hu)

ITT LEHET ALÁÍRNI:
https://tamogatom.fidesz.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nyílt levél Ujhelyi Istvánnak – Pityu! Neked harangoztak!

5 db kretén DK-s tüntetett Salvini ellen a Várban