in , ,

Bréking – Agresszív német aktivista csoport áll Strache megbuktatása és az osztrák kormánykoalíció szétverése mögött

NGO a háttérben

Német politikai aktivista csoport, az agresszív humanizmust követelő és a bevándorlók befogadásáért harcoló Zentrum für Politische Schönheit állhat Heinz-Christian Strache, az Osztrák Szabadságpárt lemondott elnökének megbuktatása és az osztrák kormánykoalíció szétverése mögött – pedzegeti az osztrák heute.at, a lap egy német újságíró, Daniel Laufer tényfeltárására is hivatkozik, aki szerint Strache ibizai találkozójáról készült videójának szálai egyértelműen a német NGO-hoz vezetnek. A Strache-botrány mögötti német NGO egyértelműen bizonyítja, hogy külföldről és politikai akarattal avatkoztak be az osztrák belpolitikába, és bár Strache ibizai hibája védhetetlen, a szándékosan kirobbantott politikai botrányt, a politikusbuktatást és egy uniós ország kormánykoalíciójának gyomorforgató meghekkelését pontosan úgy hajtotta végre a német NGO, mint ha Soros György kottájából játszana. A Zentrum für Politische Schönheit Strache-ügyben játszott szerepét az NGO Profil néven jelentkező aktivistája is elismerte, aki azonban azt is megüzente, további érdekességeket akkor árul el, ha Herbert Kickl osztrák belügyminiszter is lemond. 

Alig tálalt ki a Stache-botrány hátteréről az osztrák belügyminiszter, bejelentve, hogy az osztrák kormánykoalíciót a bevándorláspártiak buktatták meg, máris itt az újabb, döbbenetes, de az európai migrációellenes erők folyamatos és egyre agresszívabb liberális sorozását nézve korántsem meglepő fejleménye az osztrák ügynek. Az osztrák heute.at ugyanis arról ír, hogy német politikai aktivista csoport állhat a Strache-botrány mögött. A német NGO pedig nem más, mint az agresszív humanizmust követelő és a bevándorlók befogadásáért harcoló Zentrum für Politische Schönheit. Az osztrák portál egy német újságíró, Daniel Laufer tényfeltárására is hivatkozik, aki szerint Strache ibizai találkozójáról készült videójának szálai egyértelműen a német NGO-hoz vezetnek.

“Az ibizai videó kirobbantásában részt vett a Zentrum für Politische Schönheit, a felvétel pedig Strache karrierjébe került. Azt, hogy a videóhoz a civil szervezetnek is köze volt, a Zentrum für Politische Schönheit egyik aktivistája is megerősítette, a Profil néven jelentkező aktivista szerint a civil szervezet csak akkor kommentálja az ügyet, ha Herbert Kickl osztrák belügyminiszter is lemond – írja a heute.at, amely Daniel Laufer nyomán azt is megjegyzi, Strache ibizai találkozójáról készült videójának szálai egyértelműen a német NGO-hoz vezetnek. Daniel Laufer szerint az ibizai videót egy Kurzschluss14 nevű profil tette közzé a német Spiegel előtt, a Kurzschluss14-nek pedig a német civil szervezet, a Zentrum für Politische Schönheit volt az első követője.

Ökölbe szorított kéz és agresszivitás – A német NGO logója.

A német NGO-nak nem ez volt az első politikai akciója, korábban például azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy holokauszt emlékművet állított az AfD német politikusának, Björn Höckének a háza mellett. A Zentrum für Politische Schönheit logója egy ökölbe szorított kéz, amely a decemberi magyarországi ellenzéki tüntetésekről is ismerős lehet, a német logó melletti feliratban pedig agresszív humanizmust hirdet a szervezet.

A csoport természetesen adományokat kér és vár a tevékenységéhez. A Strache-botrány mögötti német NGO egyértelműen bizonyítja, hogy külföldről és politikai akarattal avatkoztak be az osztrák belpolitikába, és bár Strache ibizai hibája védhetetlen, a szándékosan kirobbantott politikai botrányt, a politikusbuktatást és egy uniós ország kormánykoalíciójának gyomorforgató meghekkelését pontosan úgy hajtotta végre a német NGO, mint ha Soros György kottájából játszana. Érdekes, hogy néhány hónappal ezelőtt, novemberben hivatalában fogadta Soros Györgyöt az osztrák kancellár, Sebastian Kurz, aki a botrány kirobbanásakor gyorsan bejelentette, hogy felbontja a koalíciót, és egyes vélemények szerint várhatóan hamarosan meneszti a szabadságpárti belügyminisztert. Herbert Kickl eközben arról írt Facebook-oldalán, hogy a bevándorláspártiak buktatták meg az osztrák kormánykoalíciót, miután nem tudták átvenni a hatalmat a belügyminisztérium felett, amelynek határozott szabadságpárti politikája régóta szálka volt az osztrák néppárt, az ÖVP szemében.

 

(Szarvas Szilveszter, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Heller Ágnes nagyon rosszul érzi magát Magyarországon – El lehet menni innen! Tessék!

Itt van Pilhál véleménye Trump zseniális húzásáról