in ,

BOTRÁNY! Egy parkolóban fogja meggyalázni az 56-os hősöket Karácsony Gergely! Egy parkolóban!!!

Az október 23-i ünnepség a Városháza parkolójában lesz és a Quimbi zenél majd

Mindenszo.hu kommentár: Szégyen és gyalázat! Ez a kretén barom egy parkolóban érzi méltónak arra magát, hogy 56-ot megünnepelje! Egy parkolónál talán azért többet érdemel az 1956-os forradalom, nem? Te kretén Karácsony! Szégyelld magad!

 


 

“Méltó” helyszínt sikerült választania Karácsony Gergelynek az október 23-i ünnepség lebonyolítására: a Városháza parkolójába hirdette meg a rendezvényt, “Hol szabad vagy, otthon vagy – Budapest Mindenkié!” elnevezéssel. 

Az október 23-i megemlékezés forgatókönyvére egy Facebook-eseményben bukkantuk, ahol egyebek mellett azt is sikerült megtudnunk, hogy a rendezvényen a frissen megválasztott főpolgármester, Karácsony Gergely osztja majd meg magvas gondolatait az 1956-os hősökről, amit bárki meghallgathat, méghozzá ingyenesen. Az ünnepség leírásába pedig sikerült beleszőni a szokásos mantrát arról, hogy élhetőbb, zöld metropoliszt építenek (ők), akik visszavették Budapestet.

Tíz nap telt el azóta, hogy visszavettük Budapestet. Visszaszerezzük az elvett éveket, visszaadjuk a fővárost a budapestieknek, megteremtjük a beleszólás jogát közös ügyeinkbe és élő, élhetőbb, zöld metropoliszt építünk!

Az 56-os hősökre tehát a Városháza parkolójában fognak emlékezni, ahol a Quimbi is zenél majd. Mert “Budapest mindenkié”.

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Mától fogva ingyen utazunk a BKV járatain! Tégy Te is így!

Egész estés leállás a Hír Tv-nél! Megint szabotázs?