in ,

Bangónének nem tetszik a nagyszülői gyed – Gyalázkodni kezdett

bizarrnak nevezte a nagyszülői gyedet

A nagyszülői gyed-ről szólva a szocialista Bangóné Borbély Ildikó bizarrnak minősítette, hogy arra ösztönzik a nagyszülőket: a megérdemelt pihenés helyett ők neveljék az unokákat.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) a 2020-as költségvetés országgyűlési vitáján úgy vélte: a jövő évi költségvetés nem ad választ a lakhatás, az oktatás, az egészségügy, az elvándorlás problémáira és a demográfiai helyzetre.

Mészárosnak, Garancsinak, Tiborcznak „iszonyatosan nagy takarója van a mi adófizetői pénzünkből”, míg másoknak egy kis darabka sem jut – fogalmazott, igazságtalannak nevezve a benyújtott költségvetést, amely szerinte a magyar családok többségével nem foglalkozik.

A képviselő forintárfolyam gyengülése, az emelkedő élelmiszerárak és a családtámogatási rendszer miatt is bírálta a kormányt. Szerinte utóbbinál a kormány mindent összeadott, ami csak ehhez köthető, így jön ki 2227 millárd forint, amire hivatkoznak, miközben 2008 óta nem emelkedik a családi pótlék és a minimálnyugdíj összege.

Az MSZP képviselője azzal vádolta a kormányt, hogy hitelfelvételre ösztönzi a családokat, miközben azon dolgozik, hogy letörje a béreket.

(forrás:demokrata.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Koncz Zsuzsa Orbángyűlölő gyávasága minősített eset – Megint Orbán Viktort gyalázza az énekesnő

Hoppá! – Jöhet az ingatlanadó! Megszorításokat terveznek az ellenzéki főpolgármester-jelöltek