in ,

Bangóné és az agyhalál – Vízágyúsoknak nézte a tűzoltókat a szoci képviselő

Óriási álhírt terjeszt a szocialista Bangóné Borbély Ildikó, aki valószínűleg nem látott még tűzoltót.

Vízágyúsoknak nézte a parlamentet biztosító tűzoltókat Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője. Felfedezését Facebook-oldalán is megosztotta követőivel.

Forrás: Facebook

A szoci képviselő “oknyomozását” több baloldali médium is átvette.

A migránssimogató képviselő valószínűleg tényleg nem látott még tűzvédelmi berendezést.


Ismert, két tüntetést is meghirdettek csütörtökre Budapesten. Az egyiket a Szabad Egyetem és a Hallgatói Szakszervezet szervezte. A másikat a bevándorláspárti Momentum. De a ballib Jobbik is szervezett akciót mára. Délután a Kossuth téren és a Szabadság téren is tüntettek. Ezt követően lezárták a Margit hidat és a Lánchidat. A tüntetők egy része pedig most ismét a Kossuth térre tart, ahol tegnap óriási balhét rendeztek. A Soros-közeli akció jelenleg is tart, folyamatosan provokálják a rendőröket. Füstgránátot dobtak a rendőrök közé. Fekete-Győr András Momentum elnök is meggyújtotta a gránátot. Azt mondta: nem bán semmit, bizonyos esetekben ilyen eszközökhöz kell nyúlni a hatékony tiltakozáshoz.

A helyszínen többek között feltűnt Sneider Tamás, Mirkóczki Ádám, Nyakó István szoci szóvivő és Hont András (a HVG propagandistája) is. Természetesen Jámbor András, a neomarxista Mérce.hu főszerkesztője is ott balhézik már.

(Mandiner)

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Csütörtökön is szétverik a várost az agyhalott ellenzéki tüntetők – Már a Parlament ablakait is betörték

Rendőrautót is szétvertek az ellenzék tüntetői