in , ,

Az RTL Klub a magyar kultúra ellensége. Gusztustalan politikai propaganda az RTL showműsorában

Mindez a függetlenség, és az objektivítás jegyében

Van egy akármilyen showműsor az RTL-en, ami ránézésre is egy tömény agymosoda.

Az már egészen mellékes, hogy ebben a műsorban egy Istenes Bence nevű senki, lesmárolta a Sebestyén Balázs nevű senkit. Nem mutatjuk, mert már úgyis mindenki látta a hányingert. Ez tömény propaganda egyébként, homokos propaganda. Hol van az NMHH? Miért nem indít eljárást? Megint mi panaszkodjunk? Tegye meg más! Most már más is tegyen valamit, ne csak mi jelentgessünk fel, meg Tényi István. Aktivizálja magát végre a magyarság!

Szóval itt van ez az RTL Klub nevű Soros-csicska tévé, a Bertelsmann tulajdonában pusztítja Európaszerte a kultúrát. Nézzük meg egy fotót, kivel is fotózkodik Bertlesmann?

George Soros: 'The World Needs Europe And Its Values' - Bertelsmann SE & Co. KGaA

 

 

Na, de vissza a show műsorra. Egy Molnár Áron nevű senki, aki színész akart lenni, de nem vették fel sehova, és helyette harmatgyenge rapper lett, ő is már évekkel ezelőtt a hazánkban lebzselő külföldi NGO-k csicskája, és szinte minden tüntetésen hergeli a fiatalokat. Egyébként egy rendkívül tenyérbemászó, visszataszító figura, olyan igazi tenyérbemászó alak, és ugye tudjuk, hogy mit szokás csinálni egy tenyérbemászó alakkal. Ki tudja, ennek is egyszer talán eljön az ideje.

Molnár Áron is ott volt a Retek Klub showműsorában, és miben jelent meg? Na miben? SZFE maszkban!

Mindez egy elvileg szórakoztató műsorban. Szépen, ügyesen, főműsoridőben becsempészték az ócska politikai propagandájukat.

Van itt minden, ami kell: férfi csókol férfit, SZFE propaganda, meg ami belefér. Mondjuk egy ilyen RTL vezetéstől, amelyik Thaiföldre jár tudjuk mit csinálni…..ne várjunk mást.

Várjuk már az időt, amikor az RTL-t a földdel tesszük egyenlővé, és hűlt helyét sóval hintjük be!

Az RTL Klub 1997 óta a magyarság, és a magyar kultúra, a magyar fiatalság ellensége.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

2 Comments

Leave a Reply

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Orbán Viktor: maradnak a szigorú intézkedések

Az ország szégyene – A Momentum a magyarokkal szemben a románokat támogatja – Itt a bizonyíték