in ,

Annyira “független” az ELTE, hogy csak balliberális propagandistákat futtat

maximumra van tekerve a balliberális propaganda

Hammer Ferenc, az ELTE BTK Média és Kommunikáció Tanszékének vezetője hiába próbálja elhitetni a közvéleménnyel azt, hogy tanszékén nem zajlik markáns baloldali politizálás, a gyakorlatban ennek éppen az ellenkezője tapasztalható: maximumra van tekerve a balliberális propaganda.

 

Nem sokkal azután, hogy Hammer vállalhatatlan hangnemben megírt közleményben támadta meg egyik munkatársunkat – aki egyben ELTE-hallgató, és pusztán szóvá tette, nem kellene, hogy elhangozzanak olyan mondatok a katedráról, mint hogy “orbáni diktatúra”, és hogy “bizony a mai magyar demokrácia utolsó tartópillére az RTL Klub” –, újabb, Hammer szavait cáfoló bizonyítékokra bukkantunk.

Ugyanis az ELTE BTK Média hallgatói – az egyetemmel karöltve – egy olyan beszélgetős rendezvénysorozat beindítását tervezik, ahová különböző közéleti személyiségeket, újságírókat és megmondóembereket hívnak meg. Érdekesség, hogy az elviekben “apolitikus” és “független” ELTE-n a meghívott vendégekről, újságírókról a diákok dönthetnek.

De nem szabadon választott formában, hiszen az veszélyes lenne.

Inkább egy előre legyártott kérdőív keretében kell megjelölniük, melyik KIZÁRÓLAG balliberális, bevándorláspárti propagandistával szeretnének eszmét cserélni.

 

Forrás: media.elte.hu // Kiket hívjunk el az ELTE Médiára beszélgetni?

Forrás: media.elte.hu // Kiket hívjunk el az ELTE Médiára beszélgetni?

Íme a “kiegyensúlyozott, függetlenobjektív” névsor (melyet a látszat kedvéért egy “egyéb” rubrikával is elláttak):

  • Ács Dániel (444)
  • Földes András (Index)
  • Halász Áron (Átlátszó blog)
  • Varga Attila SIXX (Index)
  • Weyer Balázs (Főszerkesztők Fóruma)
  • Dezső András (Index)
  • Munk Veronika (Index)
  • Magyari Péter (444)
  • Szigeti Péter (24.hu)
  • Panyi Szabolcs (Direkt36)

Tehát az elviekben kötelezően pártatlan, állami pénzen eltengődő ELTE BTK-nak a Soros-féle 444-nél tevékenykedő Ács Dániel, az éppen az amerikai titkosszolgálattal hírbe hozott Panyi Szabolcs vagy a hírhedten migránspropagandát gyártó Földes András jelenti a nagybetűs Szakmát.

De akkor miért kell szemtelenül hazudni?

Miért kell Hammer Ferencnek és az egész balliberális sajtónak kórusban azt hazudnia, hogy nem zajlik nyílt és uszító baloldali politizálás az egyetem falai között, amikor a napnál is világosabb, hogy évek, évtizedek óta ez történik.

Éppen ezért olyan fontos, hogy ha egyetemista vagy és eleged van az órákon zajló kéretlen baloldali politizálásból, és úgy érzed, véleménye és igaza egyedül a liberális oktatódnak lehet, akkor írd meg nekünk a velemeny@888.hu e-mail-címre és a megfelelő forrásvédelem keretein belül közzétesszük történetedet.
(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Vadai Ágnes megvadult, és beszólt Orbán Viktoréknak: “Lehet választani, embercsempészet vagy korrupció miatt mennek börtönbe”

A primitív Jobbikos Jakab Pétert bunkósága miatt kizárták a Parlamenti munkából – Videó