in , ,

Agysebészek – Két héten belül az ötödik nőt gyilkolták meg a migránsok Ausztriában

Egy macedón bevándorló a feleségét, egyben a gyermekei anyját késelte meg hétfőn délután

Egy macedón bevándorló a feleségét, egyben a gyermekei anyját késelte meg hétfőn délután.

Korábban beszámoltunk róla, hogy január első heteiben rekordidő alatt négy nőt öltek meg Ausztriában. Pár nappal később újabb gyilkosság történt, két hét alatt már az ötödik nő életét oltották ki. Az ötből négy esetben – így a legfrissebb, hétfői alkalommal is – bevándorló követte el a gyilkosságot.

Ilyen rövid idő alatt ennyi nőt még soha nem öltek meg Ausztriában

Az osztrák bűnügyi hivatal vezetője szerint ennek az egyik fő oka a bevándorlás. Ausztriában az elmúlt nyolc napban négy nőt gyilkoltak meg. A négy elkövetőből három biztosan migráns, a Krumbachban történt eset viszont inkább egy szerelemféltésből elkövetett gyilkosságnak tűnik. Ahogyan arról beszámoltunk, múlt kedden, január 8-án Amstettenben egy török férfi a saját gyermekei előtt késelte halálra a feleségét.

Hétfőn délután a Bécshez közeli, az osztrák fővárostól nyugatra található Tulln városában egy bevásárlóközpont parkolójában történt a gyilkosság.

Egy macedón férfi fényes nappal, a járókelők szeme láttára szúrta nyakon a feleségét egy tőrrel. A 32 éves nő a helyszínen életét vesztette, a rendőrök szerint esélye sem volt a túlélésre. Az áldozat egyébként egy kétgyermekes anyuka volt. A pár hat- és tízéves gyermeke nem volt ott a helyszínen.

Rémisztő, hogy ilyen történhet fényes nappal. Ez már az ötödik eset pár napon belül, ez az egész érthetetlen”

– nyilatkozta egy szemtanú.

A macedón elkövető megpróbált elmenekülni a helyszínről, azonban még a szupermarketben elfogták. Indítékairól egyelőre nem tudni semmit – derül ki a helyi rendőrségi szóvivő szavaiból. A gyermekek még nem tudnak arról, hogy mi történt az anyjukkal, szakemberek segítségével fogják majd átvészelni a borzalmakat – írja a Kronen Zeitung.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

 

Oszd meg másokkal is a hírt, mert ezt a témát a liberális média cenzúrázza!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hozzászólások

hozzászólás

Toroczkai keményen beszólt Márki – Zörejnek

Nem stadion – Új otthont kap az Onkológiai Intézet fontos klinikája