in

A normalitás pártján: az MTVA kiáll a munkatársai mellett

Egy, a szerkesztőségünkhöz eljutott körlevél tanúsága szerint Papp Dániel, az MTVA megbízott vezérigazgatója kiállásáról biztosította a közmédia valamennyi munkatársát

Az MTVA megbízott vezérigazgatója levélben biztosította munkatársait arról, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék őket a törvénytelenséggel és az erőszakkal szemben.

 

Egy, a szerkesztőségünkhöz eljutott körlevél tanúsága szerint Papp Dániel, az MTVA megbízott vezérigazgatója kiállásáról biztosította a közmédia valamennyi munkatársát, valamint elnézést kért mindazoktól, akik kénytelenek elviselni a személyiségi jogaik megsértését, ráadásul olyan személyektől,

akiknek országgyűlési képviselőként példát kellene mutatni a törvények betartásában.”

A megbízott vezérigazgató mindemellett leszögezte, hogy az MTVA valamennyi dolgozója mellett kiáll, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a törvénysértő cselekmények ne maradjanak következmények nélkül.

Megvédjük kollégáinkat a törvénytelenséggel és az erőszakkal szemben! Senkinek sem engedhető meg, hogy emberi méltóságotokban és abból fakadó jogaitokban bárki, bármilyen jogcímen korlátozzon titeket!”

– olvasható Papp Dániel levelében, aki köszönetet mondott munkatársainak az elmúlt napokban tanúsított megértésükért és türelmükért.

Az MTVA megbízott vezérigazgatójának teljes levelét változtatások nélkül alább közöljük:

„Tisztelt Munkavállalók, Kedves Kollégák!

Két országgyűlési képviselő sajnálatra méltó módon újabb törvénysértéssel tarkított akcióba kezdett az MTVA épületében. Az MTVA megbízott vezérigazgatójaként ezúton elnézést kérek minden kollégától a kialakult helyzetért, legfőképp azért, hogy kénytelenek vagytok elviselni a személyiségi jogaitok megsértését, a személyes zaklatást. Ráadásul mindezt olyan személyektől, akiknek országgyűlési képviselőként példát kellene mutatni a törvények betartásában.

Biztosítalak benneteket, hogy az MTVA valamennyi dolgozója mellett kiáll, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a törvénysértő cselekmények ne maradjanak következmények nélkül! Megvédjük kollégáinkat a törvénytelenséggel és az erőszakkal szemben! Senkinek sem engedhető meg, hogy emberi méltóságotokban és abból fakadó jogaitokban bárki, bármilyen jogcímen korlátozzon titeket!

Engedjétek meg, hogy megköszönjem az elmúlt napokban tanúsított együttműködéseteket, megértéseteket, türelmeteket! Megteszünk mindent annak érdekében, hogy munkátokat zavartalanul végezhessétek a jövőben is!

Papp Dániel

mb. vezérigazgató”

 

(Bertha László, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Lehidalnak a liberálisok, akkora kerítés van Soros György háza körül – Videó

Blanka, talán még nem késő!