in , , ,

A HVG név nélküli cikkében arról ír, hogy Merkelék megpróbálják megzsarolni Magyarországot

Nem tudni ebből mi valós

A németek már megint ultimátummal fenyegetőznek, ez a legutóbb sem sült el jól

A HVG név nélküli cikkében arról ír, hogy Merkelék megpróbálják megzsarolni Magyarországot. Ha itt tartják a Soros-egyetemet, akkor nem zárják ki a Fideszt a Néppártból – írják. Gulyás cáfolja a baloldali propagandalapok értesüléseit.

A németeknek valami oknál fogna nagyon fontos lett a Soros-egyetem Budapesten való tartása. A baloldali Tagesspiegel szerint a német konzervatívok két feltételt szabtak Orbán Viktornak, amiket ha a magyar kormányfő teljesít, akkor a Fideszt nem zárják ki az Európai Néppártból.

Meglepődhetnétek, de mindkét feltétel Soroshoz köthető:

  • 1. tegyen meg mindent, hogy a CEU Budapesten maradhasson, így írják alá a már letárgyalt államközi szerződést New Yorkkal,
  • 2. és várják be a Stop Soros törvénnyel a Velencei Bizottság állásfoglalását, illetve hajoljanak meg a változtatásra vonatkozó kérései előtt.
Gulyás cáfol

Semmilyen elvárás, kérés vagy ultimátum nem jutott el hozzá Angela Merkel német kancellártól vagy az Európai Néppárt részéről a Stop Sorossal kapcsolatban – tudatta Gulyás Gergely az ATV munkatársával.


A kép csak illusztráció. 1944. március 19-én a német csapatok megszállták Magyarországot. Kállay Miklós miniszterelnököt Hitler követelésére leváltották, helyére a németbarát Sztójay Dömét nevezte ki Horthy Miklós miniszterelnöknek. A megszállás révén Magyarország elvesztette függetlenségét, a német hatalom irányítása alá került.

(forrás: Oláh Gellért, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

JÖNNEK! – Huszonöt határsértőt tartóztattak föl a hétvégén

AGYNÉMÁK – A bukott liberalizmus hattyúdala: Veiszer Alinda és Alföldi Róbert közösen alapítana pártot