in ,

A hatalom akarása – Rengeteg halottal járna Maki-Zay egészségügyi kormánybuktató bojkottja!

Döbbenetes aljasság

Van a magyar közéletben egy politikus, akinek már rég nem kéne a közéletben szerepelnie. Már rég el kellett volna takarítania a választóknak. Mondjuk úgy, hogy a szavazók nem választják meg másodjára is polgármesternek. A közélet mérgezője, Hódmezővásárhely tönkretevője, maga Maki-Zay Péter. Róla van szó.

Fent nevezett agyhalottnak / gyűlölködőnek / gazembernek (mindenki válassza ki a megfelelő jelzőt) mindig vannak ötletei. Korábban lámpavason akarta látni a Fideszeseket, most csupán az egészségügy leállításával buktatná meg Orbán Viktort. Ez tényleg nem veszi észre magát. Mi nem szoktunk finomkodni, most sem fogunk. Sajnos Hódmezővásárhely tehet arról, hogy egy ilyen embert képesek az ott lakók újraválasztani. Ez sok mindent elmond az ott lakók szellemi állapotáról. Tisztelet a kivételnek. Nem kell megsértődni ezen.

Budapesten is rengeteg az agyhalott, hiszen aki képes volt Kamu Gerire szavazni, az nem lehet valami átlagos szellemi színvonalon, inkább alatta. Miután Kamu Genya elkezdte látványosan szétverni a “fővárosát” (mert ugye az övé, ő a sajátjának tekinti folyton), szavazói most hallgatnak, mint szar a fűben. Ilyenkor mindig lapítanak. És még 4 évig legalább lapítani fognak. De térjünk vissza a Maki majomra. Az egészségügy leállításával, teljes bojkottal buktatná meg Orbán Viktort. És ezt a szuper ötletet így bele az ATV kamerájába, egyenesen! Egy súlyos járvány kellős közepén. Ez az ötlet egyenlő halottak ezreivel, mert a bojkott hatására majd nem látják el a betegeket a kórházakban, mert éppen “Orbánt buktatnak” úgy, hogy nem veszik fel a munkát, és emberek ezrei halhatnak meg a nagy tervnek köszönhetően.

Ilyen a baloldal. 1919 óta semmit sem változott. Akasztanának, lámpavasra húznák a Fideszeseket, gyilkolnának, betegeket ölnének meg a hatalom kedvéért, felfüggesztenék az elszámoltatás idejére a jogállamot, a demokráciát, börtönbe zárnának minden “fideszes seggnyalót”, stb. stb.

Ezekre bízni az országot?

SOHA!

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bayer Zsolt véleménye a Maki-Zay féle hiénákról

Dömötör Csaba bejelentette a nemzeti konzultáció fő témáit – Íme! Videó