in , ,

A bolgár nőnek egyetlen szava sincs a párizsi terrortámadáshoz!

Hőbörögni, azt tud..

Gyurcsány szánalmas felesége csak a hőbörgéshez ért. Félinformációkat, hazugságokat, aljasságokat osztogat a videóiban, kommentjeiben, de pl. 3 napig hallgatott a Fideszes borsodi gyors megérkezését követően. A pofája be volt fogva. Majd mintha mi sem történt volna, SZFE témában kezdett el szörnyülködni, és folytatta az aljas, primitív, bunkó, proli hazugságait.

Aztán történt valami Párizsban: egy brutális terrortámadás: lefejeztek egy francia tanárt. Az elkövető természetesen migráns volt, és ez bizony nagy probléma. Olyan probléma, ami a hazai ellenzék szerint nem létezik, illetve (és most Kunhalmit idézzük) szerintük “álproblélma”. Látszik is: Feri aljas felesége, a bolgár nő, egyetlen rohadt szót nem ír a párizsi terrorcselekményről, a migráció veszélyeiről. Ezek szerint ez őt nem zavarja, sőt, talán támogatja is? Miért hallgat a bolgár nő e témában? És úgy általában, miért hallgat ilyenkor a teljes ellenzék????

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Szerencs miatt a forradalom elmarad, viszont autós blokád lesz október 23-án! Budapest népe biztos “nagyon” fog örülni

Röhögőgörcs – Kifejezetten jó kedve lett Fegyőrtől Pilhál Györgynek!