in ,

2022-ben Orbán Viktorral befejezhetjük a Rendszerváltoztatást

Közeleg a végső összecsapás

Hosszú politikai folyamatoknak vagyunk tanúi. 

30 év telt el a rendszerváltás óta, de a régi idők letűnt embereinek XXI. századi szövetségesei akadtak, ami miatt különösen veszélyes lesz a 2022-es választás.

A pártállami MSZMP-ből kivettek egy M betűt, és lett belőlük MSZP, aztán kettévált, és megszületett a KISZ vezér által vezetett DK. A rendszerváltás árulói (SZDSZ) már a süllyesztőben, mármint a pártjuk, de a szellemiség és az embereik ott állnak Gyurcsány mögött. A Rendszervisszaváltás tehát 2022-ben igenis bekövetkezhet. Akik a 2000-es években, vagy később születtek, fogalmuk sincs arról (ha csak szüleik nem meséltek a kommunista rémtettekről), hogy mi történt itt 1990 előtt. Ha nincs szerencsénk, jövőre újraélhetik a borzalmat. A borzalmakból ízelítőt már kaphattunk 2006-ban. 2022-től újra teljes valójában átélheti, aki akarja, mert sajnos sok olyan buta, megvezetett szavazó van Magyarországon (roncstársadalom), aki képes ezeket visszahozni. Utána pedig már késő bánat.

1990-ig egyszer már kifosztották Magyarországot, ezt követően ugyanazok az elvtársak 1990 után is mindent elloptak, amit úgy hívtak: rablóprivatizáció. Majd a maradék állami vagyon egy részét 2002 után ismét lerabolták, mára nagyjából hazánk helyzete stabilizálódott, köszönhetően az Orbán-kormányoknak. Mindezt 2022-ben egy rosszul leadott vokssal le tudjuk rombolni.

A fotón Orbán Viktor látható, amint a pártállam rendőrei lefogják, pedig ő tényleg demokráciát és szabadságot akart. Rendszerváltást. Felemás módon, de sikerült. Most befejezhetjük, amit Orbán Viktor 1990-ben elkezdett.

 

2022-ben Orbán Viktorral közösen, befejezhetjük végre a Rendszerváltoztatást!

Mindenki legyen résen, legyen okos, és ravasz.

 

Ez lesz a mindent eldöntő, végső összecsapás.

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Válasz Szakács Árpádnak az erdely.ma-ban megjelent írására

Csávókám, tudod mi van nagyon lenn? Az, hogy Te egy lopott villából osztod az észt